Home » Zielsessies » Zielsessie 3

Hoe zet ik de volgende stap?

In een gesprek van ongeveer 1 uur krijg je zicht op waar je staat in je leven en wat je tegenhoudt de volgende stap te zetten naar meer keuzes in lijn met je ziel. Negatieve karmapatronen die je tegenhouden worden gewist en je krijgt praktische tips om de de volgende stap te zetten.  

Let op: Je kunt je alleen inschrijven voor een zielsessie 3 als je al een zielsessie 1 of 2 hebt gehad. 

 

Waar sta ik?

  • Zicht op hoe je in het leven staat. 
  • Zicht op in hoeverre je jouw ziel op dit moment tot uitdrukking brengt.
  • Zicht op in hoeverre je gebruikmaakt van hulp van het Universum die er altijd voor je is.  

Hoe creëer ik wat ik wil?

  • Bewustwording van de negatieve karmapatronen die zorgen voor minder toegang tot levenskracht en jou belemmeren de volgende stap te zetten naar een leven waar jij Ziels-Happy van wordt.
  • Praktische tips die je helpen in lijn met je ziel nieuwe keuzes te maken in alledaagse situaties zodat je de gevonden negatieve karmapatronen kunt oplossen en je de resultaten creëert die je echt wil.  

Wissen van negatieve karmapatronen

  • Door het wissen van negatieve karmapatronen ontvang je een boost levenskracht en ben je tijdelijk veel minder vatbaar voor de overtuigingen afkomstig van de gevonden negatieve karmapatronen. Dit maakt het een stuk makkelijker om je eerste nieuwe keuzes in lijn met je ziel te gaan maken.
  • Na de sessie kun je zelf aan de slag met het wissen van negatieve karmapatronen om de periode van extra levenskracht en rust in je hoofd te verlengen. Zo maak je de weg vrij voor nieuwe keuzes en acties die leiden naar de resultaten die jij graag wilt, en meer levenskracht en flow.

 

  • De zielsessie vindt plaats per telefoon of via Zoom en wordt opgenomen. Dus je kunt je tijdens de sessie lekker ontspannen. Samen maken we er een gesprek van dat jou de inspiratie en handvatten biedt om met meer gemak en plezier de resultaten te creëren die jij graag wilt.

 

  • Na de sessie ontvang je een audio-opname van de sessie, de de tekst om negatieve karmapatronen te wissen en  praktische tips. Door zo nu en dan de opname terug te luisteren en nog eens de eigenschappen van je ziel (gekregen in een eerdere sessie), door te nemen, krijg je keer op keer nieuwe inspiratie om je leven meer in lijn te brengen met je ziel. 

 

In een zielsessie 3 ervaar je extra levenskracht en krijg je handvatten en praktische tips om de volgende stap te zetten naar een leven waar jij Ziels-Happy van wordt.

Voeg emailadres heleen@ziels-happy.com toe aan je contacten, dan komen de mailtjes van Ziels-Happy direct in de juiste mailbox terecht. 😉


Planning van je sessie en jouw intentie

Zodra je je hebt aangemeld en betaald, neem ik per mail contact met je op om je Soul Realignment® sessie in te plannen. Tevens kun je dan de informatie geven die ik nodig heb om je sessie voor te bereiden. Het van tevoren formuleren van een intentie helpt je tijdens de sessie bewust te worden van onbewuste overtuigingen die je tegenhouden de resultaten te realiseren die je graag wilt. Je kunt nu al over je intentie nadenken aan de hand van deze vraag:

Welke nieuwe resultsaten wil ik in de komende 6 maanden creëren?


Belangrijk! Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 48 uur voorafgaand aan jouw ingeplande sessie, krijg je je geld terug. Zeg je je sessie later af dan 48 uur voorafgaand aan de voor jou ingeplande sessie, dan is terugbetaling niet meer mogelijk.


Door je zielskwaliteiten te ontdekken en deze elke dag een beetje meer tot expressie te brengen, ga je met steeds meer levenskracht en flow realiseren wat je echt wil.