Home » Zielsessies » Zielsessie 1

Zielsessie 1

€ 50,00

Zielsessie 1

€ 50,00

Wie ben ik op zielsniveau?

In een gesprek van een half uur tot 3 kwartier krijg je:

  • Inzicht in de eigenschappen van je ziel waardoor jij je levenskracht ontvangt.
  • Inzicht in de praktijksituaties die je beter direct kunt aanpakken of elimineren.
  • Zicht op signalen die je vertellen dat je keuzes maakt die niet in lijn zijn met je ziel.
  • Zicht op het soort werk dat bij je ziel past.
  • Inzicht in de eigenschappen van je zielengroep of 'culturele achtergrond' van je ziel. 

 

  • De sessie gaat telefonisch of via Zoom en wordt opgenomen. Dus je kunt je tijdens de sessie lekker ontspannen. Samen maken we er een gesprek van dat jou de inspiratie en handvatten biedt om meer flow en levenskracht in je leven te brengen en de resultaten te creëren die jij graag wilt.

 

  • Na de sessie ontvang je een audio-opname van de sessie en een samenvattende beschrijving van je ziel-eigenschappen. Door zo nu en dan de opname terug te luisteren en de eigenschappen van je ziel door te nemen, krijg je keer op keer inspiratie over hoe je nieuwe omstandigheden in je leven kunt realiseren die leiden naar meer flow en levenskracht. 

 

In  een zielsessie 1 ervaar je zelfacceptatie en rust en krijg je de handvatten om keuzes te gaan maken waar je Ziels-Happy van wordt! 

Voeg emailadres heleen@ziels-happy.com toe aan je contacten, dan komen de mailtjes van Ziels-Happy direct in de juiste mailbox terecht.

Planning van je zielsessie

Zodra je je hebt aangemeld en betaald, neem ik per mail contact met je op om je zielsessie in te plannen. Tevens kun je op dat moment de informatie geven die ik nodig heb om je sessie voor te bereiden.

Belangrijk! Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 48 uur voorafgaand aan jouw ingeplande sessie, krijg je je geld terug. Zeg je je sessie later af dan 48 uur voorafgaand aan de voor jou ingeplande sessie, dan is terugbetaling niet meer mogelijk.


Door je zielskwaliteiten te ontdekken en deze elke dag een beetje meer tot expressie te brengen, ga je met steeds meer plezier en gemak de resultaten creëren die je echt wil.