Home » Bevrijdende zielcoaching

Bevrijdende zielcoaching

Ontdek je ziel en doe jouw ding!

Hoe zou je leven eruitzien als je precies zou weten wat je ziel jou te bieden heeft? En, als je je ziel meer en meer bij je dagelijkse keuzes zou betrekken? Bevrijdende zielcoaching helpt je je ziel te ontdekken en steeds meer je eigen ding te gaan doen. Daar wordt niet alleen jij maar ook de mensen om je heen Ziels-Happy van.

Wat is bevrijdende zielcoaching?

In een sessie bevrijdende zielcoaching krijg je helderheid over de acties die je kunt ondernemen om situaties op te lossen waar je ongelukkig van wordt. En, nieuwe situaties te creëren die je wel gelukkig maken. Je ervaart zelfacceptatie, extra levenskracht en rust, én je krijgt handvatten en praktische tips om met meer gemak en plezier de resultaten te creëren die je echt wilt.Hoe werkt bevrijdende zielcoaching?

Bevrijdende zielcoaching is gebaseerd op de methode Soul Realignment® ontwikkeld door Andrea Hess. De methode maakt gebruik van een nauwgezet readingprotocol van de Akasha kronieken dat hele nauwkeurige resultaten oplevert. De Akasha kronieken zijn een soort internet of Wikipedia waarin onder meer alle keuzes van alle incarnaties van elke ziel zijn gearchiveerd, vanaf het moment van creatie.

Praktische benadering van zielcoaching

Soul Realignment® is een hele praktische benadering van zielcoaching. Dankzij de raadpleging van jouw Akasha kroniek, krijg je de inzichten en handvatten om je leven positief te veranderen. Je wordt je bewust van:

  • Jouw zielskwaliteiten die je levenskracht geven
  • Jouw levensdoel
  • De keuzes die in vorige incarnaties en je huidige leven hebben geleid tot negatieve karmapatronen die je nu tegenhouden
  • Nieuwe keuzes waarmee je deze negatieve karmapatronen permanent kunt oplossen
  • Welke neigingen van jezelf je juist beter kunt volgen in plaats van onderdrukken
  • Welke situaties vragen om alertheid
  • Welke signalen in je gedrag erop duiden dat een andere keuze nodig is dan je gewend bent te maken
  • En veel meer

Vandaar ‘bevrijdende’ zielcoaching

Dankzij de Soul Realignment® -aanpak van zielcoaching vallen heel veel zaken op zijn plek. Dat geeft een enorme bevrijding en rust. Vandaar ‘bevrijdende’ zielcoaching. Je weet wat je kunt gaan doen om je ziel meer en meer bij je dagelijks leven te betrekken. Daardoor ga je met meer plezier en gemak de resultaten creëren die je echt wil.  Je maakt sneller de shift naar een leven waar je Ziels-Happy van wordt.Je wordt altijd beloond

Alleen al het inzicht dat een zielsessie oplevert, kan negatief karma doen verdwijnen. Je komt erachter waar bepaald gedrag, gestuurd door angsten en mentale en emotionele patronen vandaan komen: ‘10 levens terug? Nogal logisch dat ik toen die keuze heb gemaakt, maar dat hoeft nu echt niet meer. Ik kan nu een andere keuze maken.’ 

Soms is een keuze die je nog nooit gemaakt hebt best even eng. Maar als je het in kleine stapjes doet, valt dat best mee. Bovendien, als je weet dat je voor een keuze in lijn met je ziel altijd wordt beloond met meer flow en levenskracht en de resultaten die je wilt, speel je altijd op safe.